Snel Afvallen In Een Week

Snel afvallen in een week, het is de ultieme droom van velen, en vanaf nu is dat ook echt mogelijk, zolang je weet hoe je het veilig kunt doen. Vaak wil men zo snel en makkelijke mogelijk van die extra kilootjes af en het liefst 5 of 10 kilo afvallen in zo´n kort mogelijke tijd, bijvoorbeeld om nog even snel in die leuke jurk te passen voor dat speciale feestje. En vaak lukt het inderdaad ook om snel wat af te vallen, het probleem is echter dat men niet denkt aan de gevolgen van het snel afvallen op de verkeerde manier, namelijk dat het er heel erg snel weer bij zal zitten.

Gezond afvallen kost tijd, maar als je een goede start wilt maken met je dieet dan kun je het best gebruik maken van een dieetplan dat mij en velen anderen al heeft geholpen, ons doel te bereiken. Dit plan is niet gebaseerd op een super laag calorisch dieetschema of continue honger hebben, maar op het eten van de juiste voedingsmiddelen die er voor zorgen dat je lichaam krijgt wat het nodig heeft, maar vooral de vetophopingen in je lichaam gaat gebruiken als belangrijkste energie bron.


Klik Hier Voor Snel Afvallen in een Week Met Deze Super Methode!

 

Snel afvallen is ongezond als je het op een foute manier doet en te weinig calorieën binnenkrijgt. Vandaar dat het belangrijk is dat je een goed dieet volgt dat er voor zorgt dat je alle voedingsstoffen krijgt die je nodig hebt om optimaal te functionere, maar dat ook gewichtsverlies versnelt.

Als je de eerste paar weken een zeer effectief dieet volgt, zoals bijvoorbeeld het mentale dieet, dan ben je verzekerd van een supersnelle start zonder allerlei rare poedertjes en pilletjes te moeten nemen.

 

De meeste mensen vallen in de Turbo fase al vele kilo´s af

en kunnen dat erna makkelijk doorzetten!

 

Het risico van snel afvallen in een week is dat je in plaats van vet spiermassa en vocht verliest. Daarom is het heel belangrijk om gezond te eten en voldoende te bewegen. Maar dat betekent niet dat je vele uren per week helemaal door moet draaien in de sportschool.

Bewegen is zeker goed voor je lijf, hart en longen, maar als je extra wilt gaan bewegen met als belangrijkste doel om af te vallen, dan ben je beter af met het doen van kortere sessies met een aantal vetverbrandende oefeningen, die je stofwisseling een lekkere kick geven.

Om niet weer aan te komen nadat je gestopt bent met lijnen, moet je eigenlijk je manier van leven zo inrichten dat je dat de rest van je leven vol kunt houden. Veel mensen doen verder niets aan het mentale aspect dat aan hun overgewicht vastkleeft en gooien snel de handdoek in de ring, met het gevolg dat de verloren kilo´s er zo weer aan zitten.

Daarom is het extra belangrijk, dat je een steuntje in de rug krijgt, en leert hoe je effectief en snel je overgewicht kwijt kan raken, maar ook hoe je dat op een makkelijke manier eraf blijft houden, zonder dat je de rest van je leven op dieet moet.

 

Leer Snel Afvallen in een Week en Hou Het Er Af!

 

Voor het doel dat je voor ogen hebt, wat trouwens wel realistisch moet zijn, moet je een goed plan maken of volgen. Als je bijvoorbeeld besluit om in het begin zo’n dieet te volgen waardoor je ongeveer 5 kilo kan afvallen in een week, fantastisch. Maar hoe hou je het eraf?

Daarvoor heb je dus een goed plan nodig, dat je op je doelgewicht brengt op een gestructureerde wijze, en dat niet alleen eetgewoontes aanpakt, maar ook weten hoe je verder moet gaan in de toekomst.

Wist je dat je binnen nu en 14 dagen tot wel 17 kilo kwijt kunt raken, zonder de hele dag in de fitness ruimte te moeten zweten en zonder continue honger te hebben?

Een vriendin vertelde me over dit dieetplan, en ook al wilde ik het eerst niet geloven, toen ik haar een paar weken erna weer zag, en het duidelijk was dat het bij haar had gewerkt, kon ik niet wachten er ook mee te beginnen.

 

Wil jij ook een dieetplan dat makkelijk te volgen is

en waar je vele kilo´s kan afvallen in een paar weken?

 

==>>Lees dan hier hoe je dat moet doen!<<==

 

Je zit er waarschijnlijk niet op te wachten dat het er een week later weer aanzit. Daarom moet je je concentreren op wat je gaat doen om je doel te bereiken. Weeg je elke week 1 keer op een vaste tijd. Het beste is ’s ochtends voor het ontbijt en na je toiletbezoek. Schrijf je vorderingen op in je agenda.

Probeer om tijdens het lijnen vooral te focussen op wat je wél gaat eten en doen, en niet op wat je allemaal niet meer mag. Dus bijvoorbeeld in plaats van te zeggen “ik ga niet meer snoepen als ik voor de tv zit” kun je beter zeggen “als ik tv kijk en zin heb in iets lekkers, dan neem ik lekker fruit”.

Zorg dat je alle informatie goed begrijpt, die wordt gegeven in het mentale dieetplan dat mij en mijn vriendin geholpen heeft om zoveel kilo´s kwijt te raken, zodat je ook erna net als ons, ook weer af kan houden!

Op deze manier ben je op een positieve manier bezig met je eetgewoonten en dat is een stuk makkelijker vol te houden! Tenslotte heeft alles wat niet mag een grote aantrekkingskracht op ons. Wil je blijvend van je overgewicht af, dan moet je de manier van leven en eten beetje bij beetje veranderen.

Neem wat vaker de fiets of de benenwagen in plaats van de auto of bus. Koop een zak van die kleine snackworteltjes in plaats van een zak chips. Maak tot gewoonte voor elke maaltijd een glas water te drinken en eet rustig in plaats van snel.

Kortom, verander verkeerde gewoonten in goede gewoonten, maar ga ook leren hoe je nu echt af kunt vallen. Begrijp dat je beter niet vetarm gaat eten, en leer welke vetten je juist kunnen helpen om af te vallen. En als je dacht dat je meteen op een superlaag calorisch dieet moet gaan, om meerdere kilo´s kwijt te raken, zal je misschien verbaasd op kijken. Dat is juist helemaal niet nodig!

 

==>> Met Dit 7 stappenplan Val Je 5-17 kilo Af! <<==

 

Snel afvallen in een week is leuk om een eerste start te maken, maar daarna kun je beter in rustig tempo afvallen, en er voor zorgen dat je een manier vindt om over een langere periode kilo´s kwijt raakt en eraf houdt.

Posted in Koolhydraatarm Dieet | Leave a comment

20 Voordelen Van Het Koolhydraatarm Dieet

Er zijn een heleboel voordelen te behalen met het volgen van een koolhydraatarm dieet en terwijl de meeste ervan uitgebreid zijn onderzocht door medici, is er ook een heel rijtje voordelen dat vooral door koolhydraatarm dieters naar voren worden gebracht, de zogenaamde ervarings experts.

Niet iedereen die een koolhydraatarm dieet volgt zal alle 20 voordelen ondervinden, gewoon omdat sommige mensen meer koolhydraatgevoelig zijn dan anderen, maar over het algemeen zal iedereen een koolhydraatarm dieet als positief ervaren, vooral als blijkt dat de kilo´s er af vliegen.

Wetenschappelijk Onderzoek Naar het Koolhydraatarm Dieet

Er wordt al veel langer onderzoek gedaan naar welk dieet nou het beste is om af te vallen, en zo is ook het koolhydraatarme dieet uitgebreid onder de loep genomen tijdens verschillende testen. De volgende voordelen zijn echter allemaal aangetoond in hetzelfde onderzoek, maar er moet wel met nadruk bijgezegd worden, dat bij geen van de onderzoeken die tot op heden gedaan zijn, factoren zoals insuline resistentie in de proefpersonen in acht is genomen.

Wat Zijn Nou de Voordelen Van Het Koolhydraatarm Dieet Volgens Onderzoekers?

 • Gewichtsverlies (zelfs als calorieën niet bewust worden beperkt)
 • Verbeterde triglyceriden
 • Minder bloed glucose voor diabetici en pre-diabetici
 • Verhoging van het HDL (goed) cholesterol
 • Verbeterde gevoeligheid voor insuline
 • Verlaagde bloeddruk
 • Lager bloed insuline niveau
 • Minder spiermassa verlies
 • Ketogeen dieet gebruikt om epilepsie aanvallen te behandelen

De Voordelen van Het Koolhydraatarm Dieet Volgens Testpersonen

 • Meer energie
 • Minder zoete trek aanvallen
 • Beter concentratie vermogen
 • Beter humeur, gelijkmatigere emoties
 • Compulsieve of emotionele eetbuien beter onder controle
 • Verbeterde mondhygiëne (minder tandplak, gezonder tandvlees)

Andere Voordelen van het Koolhydraatarm Dieet Volgens Gebruikers

 • Minder gewrichts- en of spierpijn
 • Minder hoofdpijn na de inductie fase
 • Minder last van PMS
 • Minder last van maagzuur
 • Betere huid

Al met al zul je merken dat het volgen van een koolhydraatarm dieet meer voordelen heeft dan alleen maar snel van je overgewicht afraken. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer mensen besluiten bijvoorbeeld het mentaal dieet te gaan volgen, gewoonweg omdat de voordelen zo groot zijn dat men inziet dat met actieve stappen kan ondernemen om het levensgenot te vergroten en gewoon veel gezonder kan worden.

Wel wordt altijd aangeraden om even kontakt met de huisarts op te nemen voordat er aan een nieuw dieet begonnen wordt, vooral ook om even alle gezondheid checks te doen en bloed af te nemen, zodat je goed kunt zien waar je staat qua gezondheid, en welke waarden je op dit moment hebt.

Op die manier kun je zelf zien hoe positief het volgen van het mentaal dieet is voor je gezondheid en kun je zelf ook de voordelen van het koolhydraatarm dieet beleven.

Posted in Koolhydraatarm Dieet | Leave a comment